Heippa vaan kaikille! Katsellessani muiden kotisivuja/blogeja, heitin Jarille, että tehdäänkö Nyytillekin omat sivut. Ja ei mennyt kauaa kun Jari esitteli Nyytin uusia sivuja mulle. Siitä iso kiitos Jarille, hienot tuli! Mulle jäi sitte tää kirjoitushomma. En oo koskaan ollu mikään hyvä kirjottamaan, mutta kai se pesti pitää ottaa, ku ei Jaria uskalla tänne päästää rustaamaan. :D hehh.

Näiden sivujen tarkoituksena olisi esitellä Nyyttiä ja tarinoida hänen seikkailuistaan.Tulevaisuuden suunnitelmissa myös toinen parsonrusseli Nyytin seuraksi, mutta siitä myöhemmin.

Nyytin tietoja ja muuta voi katsella kotisivuilta.

Meidän yhteystiedot sun muut löytyy sieltä kans.

Meidän parsonimme täytti tänään 1 v! HURJASTI ONNEA NYYTILLE! Aika on menny tosi nopeeta. Vasta Nyytti oli ihan pieni ja "viaton". Niin se aika vain rientää. Juhannuksena olisi tarkoitus lähteä Rovaniemelle ensimmäisiin näyttelyihin. Kummallahan jännittää enemmän, Nyytillä vai esittäjällä eli minulla. Veikkaan, että mulla paaaaaljon enemmän! :/

Kuusamossa oli nyt viikonloppuna koiranäyttely. Pitihän siellä kylmissään olla katselemassa loppuun asti kun ei malttanut lähteä pois. Sieltä sai vähän esimakua kesäkuun näyttelyyn. Harmi kun ei ollut terrieriluokkaa. Eilen käytiin Nyytin kanssa näyttelyharkoissa taas harjoittelemassa.

Nyytin synttäreitä ei olla ihmeemmin juhlittu, pitäs käyttää se tässä lähipäivänä yksvee rokotuksella. Illalla lähetään viimeisen kerran pentukurssille kertailemaan opittua. :) Pitäs se Nyytti trimmata näyttelykuntoon. Marja-Leena tulee onneksi ens viikonloppuna sen tekemään. Viimeksi on Marja Nyytin trimmannu puoli vuotta sitten ja ite oon vaan pikkusen aina välillä huolitellut, joten tuota karvaa on ihan mukavasti! Pitää auttaa vähän Marjaa ja ottaa vähemmäksi noita karvoja ettei sillä mee sitte koko päivää. :)

Kesää odotellessa,

Ansku, Jari ja Nyytti

nyytti1vwm8.jpg