Nyt on ensimmäiset näyttelyt takana päin. Täällä ollaan yhtä hymyä kaikki eli näyttelyt meni hyvin. Vuokrattiin (to-su) juhannusmökki Rovaniemeltä kun sain töistäkin vapaata. Lauantai aamuna fiilistä lannisti vesisade. Näyttelyihin piti lähteä sadetakkien ja sateenvarjojen kanssa. Parsoneiden kehä alkoi klo 12 ja kas kummaa sade loppui juuri ennen kehän alkamista. :) Nyytti sai junioriluokassa ERI:n ja oli JUK2 ja PN4. Eli tosi hienosti Nyytti aloitti uransa;) Tuomarina oli ruotsalainen Kurt Nilsson. Arviointilappua en ole vielä joutanut suomentamaan, laitan arvostelun myöhemmin kotisivuille.

Eka kuva on mökin pihalta kun reenataan kävelyä ja seisomista eikä Nyyttiä oo tuossa vielä trimmattukaan näyttelykuntoon. Loput kuvat on näyttelyistä. Lisää kuvia tulee myöhemmin kotisivujen kuvagalleriaan, kun saadaan aikaseksi laittaa. Siinä saattaa mennä tovi kun olen nykyään niin huono käymään koneella.. :(

Ollaan alotettu Nyytin kanssa agilityn alkeiskurssi. Se on ollu nyt pari kertaa. Vielä olisi seittemän kertaa jälellä. :) Hyvin on menny. Tänään illalla käytiin reenaamassa keppejä, putkea ja hyppyestettä. Hyvin sain Nyytin hallittua. Pari kertaa teki mutkat toisen koiran luona, mutta tuli nopeasti takasi kun kutsuin. Nakit on parhaita!:D Hyvin se osas jo mennä kaikki nuo. Tokossa käytiin viime viikolla. Meillä jäi muutama kerta väliin mun töiden takia, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.

Mutta nyt odottelemme innolla jo seuraavaa näyttelyä, joka on kolmen viikon päästä Oulussa. Ollaan ilmottauduttu kummallekki päivälle.

1667607.jpg

1667613.jpg

1667614.jpg

1667616.jpg

1667618.jpg

1667624.jpg