Taas yksi reissu takana päin.. Tehtiin 21 tunnin reissu Seinäjoelle koiranäyttelyyn. Samoilla silmillä mentiin koko matka. Sää suosi meitä ja mukavassa seurassa matka taittui rattoisasti.

Nyytti sai ERI:n ja oli NUK1. Nuorten narttujen luokassa tepasteli Nyytin lisäksi kolme muuta parsonia, joista Nyytti sai ainoana erinomaisen arvostelun. Kilpailun edetessä oli jo pientä toivoa paras narttu sijoituksesta, mutta PN-kehään mentiin neljän menestyneen koiran kanssa ja jäätiin viimeiseksi eikä siis sijoituttu. Tuomarina toimi Lessi Chistyakova Venäjältä. Tyytyväisiä ollaan tulokseen. :) Mitä nyt Nyytin korvia hieroskeltiin pari tuntia, kun ei millään meinannut pysyä alhaalla. Nyytti vissiin luimisteli korvia kun oli niin paljon hälinää ja ääniä hallissa. Kehässä korvat olivat onneksi ihan ookoosti, vaikka näytti ennen kehää että ne ei meinaa pysyä etes 10 sekunttia alhaalla. :D Nyytin korvat ovat muutenkin olleet nykyään oudot. Vielä kesän alussa ne olivat hyvin, mutta kesän kuluessa ovat alkaneet vinksottaa koko ajan vaan herkemmin. Mutta eipä niille ole enää mitä tehdä. Nyytin arvostelun voi käydä lukemassa --> kotisivuilta.

Nyytin kaverit Rocky ja Roosa parsonit saivat EH:t ollen erittäin hyviä koiruleita ja kaiken treenauksen jälkeen Rocky-poika käveli jo varsin mallikkaasti kehässä. Harjoitus tekee mestarin. :)

Tämän vuoden näyttelyt on nyt käyty ja nähty. Ensi vuonna taas suunnittelemaan uusia kujeita. Kyllä se vaan niin on, että näyttelyihin jäätiin koukkuun. :P

2023717.jpg

Huomaa uusi parsonrussellinterrierit RY:n huppari. :)

2023718.jpg

2023720.jpg

2023721.jpg