Päästiin muuttamaan uuteen kotiin 16. helmikuuta eli ollaan kotiuduttu jo hyvin tänne. Koirat on sopeutunu oikein hyvin ja tykkäävät lisätilasta, niinkuin mekin. :) Keväästä ja auringonpaisteesta nautitaan ulkoilun merkeissä. Pakkasta ei ole ollut nyt vähään aikaan, toivottavasti näin pysyykin. Nyytin juoksuja odotellaan ja meidän harmiksi ne tietenkin sattuu näyttelyiden alle. :(

 

Maanantaina käytiin harkkaamassa Anskun ja Oton kanssa hallilla näyttelyjuttuja. Sisarukset Vanilla ja Otto pääsivät kokeilemaan myön agilityn saloja. Kokeiltiin putkea ja hyppyä ja oikein hienosti meni. Kumpikin olivat aivan innoissaan putkesta. :) Nyytti pääsi kanssa putkeen ja keppejä mentiin. Hyvässä muistissa Nyytillä ne oli, ei olla talvella tehty ollenkaan agilityjuttuja. Kesää siis odotellessa, että Nyytti pääsee rakastamaansa hommaa taas harrastamaan. :) Luulen, että Vanilla syttyy myös melkoiseksi agiliitäjäksi. ;) Harmi muuten ettei ollut kameraa hallilla mukana.

 

Vanillan pentukurssia on ollut nyt kaksi kertaa, eka oli ilman koiria viime viikolla ja tänään oli eka kerta koirien kanssa Raatesalmen hallilla. Hallilla ollaan käyty harkkaamassa tokoa ja näyttelyjuttuja pennusta asti, mutta vieläkin ympäristö laittaa neidin pään sekaisin. Haukkuvat koirat oli neidille suuri häiriö, mutta pelko voitti kuitenkin ja Vanilla pystyi tekemään katsekontakti ja istu harjoituksia. Leikkimään ei neiti alkanut, oli liian häkeltynyt ympäristöstä. Ei sen väliä kun tiedetään että Vanilla osaa kyllä leikkiä, sillä tuntuu olevan aina joku lelu suussa tai härnää Nyytti ”systeriä” tai meitä immeisiä leikkiin! ;)

 

Näyttelyrintamalla suunnataan tyvärien kanssa 4.4. Raution ryhmänäyttelyyn ja ilmottauduttu on Vaasan näyttelyyn 26.4. Myös Kiuruveden näyttelyyn 25.4. ollaan menossa. Siinäpä varmaan tärkeimmät kuulumiset.

Sisarukset helmikuussa. Otto oli meillä hoidossa. :)

Kolmen kopla.

Komia nuoriherra Otto. :)

Alkutalvella järven rannalla.

Näkyykö hiihtäjiä?!

Täällä taas!

Vanilla tähystää pihalle.

Talonvahdit.

Näin meillä! ;P

Vanilla nauttii kevätauringosta.

Käytiin Piskamontiellä tutustumassa uuteen tulokkaaseen karjalankarhukoirapentuun Panzoon. Vanilla urkkii Panzolta keppiä josko sen sais. :D

Leikin huumaa.

Panzo, Vanilla, Rocky, Nyytti. Mentiin TSILJOONAAAA!!

Nyytti, Vanilla, Rocky, Panzo, Roosa.

 Heitä jo se lumipallo!