Blogimme lukijat (jos niitä edes on;>) ovat varmaan kaikonneet kun blogissa on ollut niin pitkään hiljaiseloa. On ollut muuta ajateltavaa tässä viime aikoina. :) Kesäisistä näyttelyistä olen lupaillut kirjoittaa tänne, mutta ne on jo niin vanhaa juttua että en kehtaa enää näin jälkikäteen rustailla.


 

Täällä on meneillään parhaillaan Koillismaan koirakerhon järjestämä epävirallinen Agilityn Kuusamo-Cup 2009. Nyt syksyn aikana on pidetty jo kahdet osakilpailut ja lokakuussa pidetään viimeiset, jossa selviää cupin voittajat. Nyytti osallistui elokuussa kaverin Marin ohjauksella kisaan voittaen möllien miniluokan. Nyytin ihka ensimmäinen pokaali! Wuhuuu! ;) Syyskuun kisoista jäimme suosiolla pois vauvakiireiden vuoksi. Nyt lokakuussa olisi tarkoitus Nyytin osallistua kisaan ja ohjaajana toimin minä. Ehkäpä myös Vanilla. On ollut aivan upean mahtavaa käydä nyt agilityssä koirien kanssa kun voi oikeasti juosta, siis juosta!! :D Alla videota Marin ja Nyytin menosta agilityssä. Eka video on mölliluokan rata, jossa Nyytti siis kisasi. Toinen video on kun Nyytti tekee ihanneaikaa kisaavien luokkaan. Laitetaan myös video Jarin ja Nyytin reenipätkästä tältä kesältä. :)

 

 


 

 

Noh, ehkä tärkein uutinen on se, että pikku neitimme syntyi 15.8. maailmaan painaen 2975 grammaa ja pituutta neidillä 49 cm. Neiti on siis jo yli kuukauden ikäinen ja aika on mennyt todella nopeaa vauva-arkea pyörittäessä. :) Ihanaa aikaa on ollut! Koirat ovat myös ottaneet likan hyvin vastaan, pussailevat neitiä minkä kerkeävät aina kun on mahdollisuus. Nyytti oli alusta asti ihastuksissa vauvaan, se kun ei mistään muutoksista paljon hätkähdä. Vanilla sen sijaan oli pari päivää varautunut, mutta tottui sitten uuteen tulokkaaseen, eikä ole ollut mitään onkelmia. Hyvä näin. :)