Moikka moi vaan! Pitää taas kirjotella meidän perheen kuulumisista.. Kesäloma loppui viime viikon tiistaina ja arki ja työ on palannut.. Nyytin näyttelyt on takana päin ja Vanillakin on sopeutunut hienosti uuteen ympäristöönsä. Vanillan ruokahalu on parantunut huomattavasti. Kynnet ollaan leikattu jo kahdesti ja Vanilla suoriutui niistä hienosti. En olisi uskonut sen olevan niin helppoa kun muistan miten Nyytti pisti pentuna hanttiin kynsien leikkuun. Nykyään Nyytin kynsissä ei mene kuin hetki. Touhua tytöillä riittää paljon, eikä Vanilla ole enää "riiviö". ;D Se on rauhoittunut siinä osin, että ei enää pureskele ihan joka paikkaa. Aluksi pikku neiti vinkui yöllä päästä sänkyyn mutta nyt yöt kaikki nukkuu jo sikeästi aamuun asti. :) Alla kuvia reippaista tytöistä.

Takapihalle oli jo suunnitteilla viime kesänä tehdä aita, mutta saatiin vasta nyt laitettua se. Nyt on metrin korkuinen vihreä puutarha-aitaus kiertämässä pihaa ja voi päästää tytöt turvallisin mielin ulos. Alla yksi kuva takapihalta. Jos ei oma piha riitä, talon takana on iso nurmialue, johon pääsee purkamaan energiaa. :)

1836022.jpg

Vanilla 7 viikkoa, lämmittelee takin alla.

1836032.jpg

"Siskokset" poseeraa.

1836029.jpg

Vauhdin hurmaa takapihalla.

1836027.jpg

Nyytti agilityreeneissä hyppää rrrrrrenkaasta. :) Huomenna on alkeiskurssin viimonen kerta. Ja sitten ensi viikolla pidetään leikkimieliset möllikisat! JÄNNÄÄ! :)