Nyytin juoksuaika on jo ohi ja syksy on saapunut. Ulkona on todella kaunista ja sää on ollut hyvää siinä mielessä, että ei ole satanut vettä pitkään aikaan. Siksi on päässyt ulkoilemaankin nyt paljon. Olen kuullut, ettei juoksuista narttua voi tai kannata pitää irti ollenkaan, mutta meidän Nyytin käyttäytyminen ei muuttunut siltä osin, koska sitä pysty pitään irti ihan niinku ennenki juoksun aikana, eikä se lähteny mihinkään kauemmas. Luottamus koiraan on siis 100%. ;D

 

1928244.jpg

 

1928249.jpg

 

1928248.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Oltiin eräänä syyskuun aurinkoisena, mutta koleana päivänä koirien kanssa hotellin rannassa ulkoilemassa. Käveltiin järven rannalla ja koirat tutkiskeli maastoa. Vanilla nuuskutteli järven pintaa ja yhtäkkiä hyppäs sinne, kävi uimassa mutkan ja tuli takaisin. Nyytti katseli ihmeissään ja kahlasi vähän pikkuisen perään. Ei oikein saanut selvää, että oliko se vahinko vai tarkoitus. Iloisena neiti hyppeli rannalla uinnin jälkeen vaikka vähän äimistelikin aluksi. Jarilla oli sattumoisin kamera kädessä, joten saimme ikuistettua uintireissun.

 

1928241.jpg

 

1928242.jpg

 

1928246.jpg

 

1928247.jpg

 

Tytöt on päässy leikkimään taas naapurin Onnin kans sekä Oton kanssa tytöt on nähny joka viikko. Käytiin myös viime viikolla Rockya ja Roosaa tapaamassa pitkästä aikaa. :)

 

Eilen oli Raatesalmen hallilla Match show, johon Nyytti osallistui ja Vanilla oli katsomossa. Koiria oli kivasti ja ulkona vierähti kolme tuntia. Nyytti kilpaili australianterrierin kanssa punaisesta (1.) ja sinisestä (2.) nauhasta. Nyytti sai sinisen nauhan ja päästiin kisaamaan siniseen ryhmään. Ryhmästä valittiin about 12. koirasta yksi BIS-kehään. Ryhmässä oli Nyytin lisäksi myös kaksi parsonia (Rocky ja Roosa) ja yksi jackrusseli ja tuomari luuli kaikkien neljän olevan rodultaan parsonjackrussellinterrierejä. Mikä se semmonen rotu on? ;) Nyytti ei päässy sijoille, mutta parsonrusseli Rocky pääsi kolmannelle sijalle sinisessä ryhmässä! :) Tuomarina oli eläinlääkäri Sauli Laaksonen. Shown kaunein koira oli eilen veteraani silkkiterrieri.

 

1928254.jpg

 

Aiemmin mainitsin, että mennään vasta tammikuussa seuraavaan koiranäyttelyyn, mutta eiköhän Marja-Leena saanut houkuteltua ja 25. lokakuuta suunnataan Seinäjoelle kansainväliseen näyttelyyn. :) Vanilla-neiti on kasvanut huimaa vauhtia. Se pääsee hyppäämään jo sängylle, sohvalle sekä autoon ja voi sitä riemua! ;D Vanillalla on lähtenyt jo ensimmäinen hammas. Olemme siirtyneet operaatioon korvien teippaus ja pidetään neidin korvat teipissä nyt hampaiden lähdön ajan, luulisin. :) Mustat ja ruskeat laikut ovat levinneet nyt ympäri turkkia. Vanilla on meidän dalmatialainen. ;) Temppuja opetellaan ja muutama temppu jo osataankin. Kaikin puolin tänne kuuluu hyvää ja touhua meillä riittää! :)

 

1928251.jpg

 

1928255.jpg